Casa de la Luz
Comfortabele vakantievilla in AndalusiË
Recente Tweets
De omgeving

Casa de la Luz bevindt zich aan het einde van een korte betonweg, op loopafstand van het dorpje Arenas.
In het dorp kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, zoals vers brood en voor een eenvoudige Spaanse maaltijd in het dorpscafé of in het eenvoudige restaurant.

De dichtstbijzijnde stad is Velez-Malaga, dit is de hoofdstad van het departement Axarqíia. Hier zijn diverse supermarkten, winkels en restaurants te vinden.
Net buiten de stad, aan de snelweg, is een groot modern winkelcentrum en voor de kinderen een waterpark met diverse glijbanen.

De Axarquía is een vrij onbekende streek in het zuid-oosten van de provincie Málaga in Spanje. Het ligt aan de Middellandse Zee, tussen Rincon de la Victoria tot iets voorbij Nerja en is rijk aan kleine witte dorpjes. In de Axarquía is het klimaat heel mild en het zal er, in tegenstelling tot andere delen van Zuid-Spanje, dan ook nooit onder nul worden in de winter en in de zomer is het minder heet dan in het binnenland.

In de directe omgeving bevinden zich vele authentieke witte Spaanse dorpjes, zoals Frigiliana en Competa. Deze dorpjes zijn zeker een bezoek waard.
Vanuit de villa kunnen diverse mooie wandelingen gemaakts worden.
Voor de wandelaars die meer willen, het natuurpark ‘Sierra Tejeda’, ligt op ongeveer 20 autominuten van het huis.

Wij hopen dat u net zo enthousiast zult worden over de Axarquía als wij!